lördag 7 januari 2012

SodaStream Cola Vanilla


SodaStream Cola Vanilla är sådan läsk som man gör själv.

Först så ställer vi in plastflaskan i kylen en timme för att den ska bli riktigt kall. Vi skruvar fast flaskan i SodaStreamern och trycker på kolsyreknappen så vattnet blir kolsyrat och sedan så skruvar vi loss flaskan och mäter upp Cola Vanilla extraket i korken och sedan häller vi i den i det kolsyrade vattnet och skruvar på den vita korken och skakar om flaskarn några gånger så att extraket blir blandat med det kolsyrade vattnet.

Sen så skruvar vi loss korken och häller upp den hemmagjorda läsken i ett genomskinligt glas och det bubblar och skummar fint och rätt snabbt så lägger det sig.

Vi luktar på läsken och den luktar en god blandning mellan cola och vanilj. Vi tar tag i glaset och tar en klunk och det smakar riktigt gott. Det smakar inte lika gott som Coca-Cola Vanilla, men det är ett mycket bra alternativ och vi dricker snabbt upp resten av glaset.

SodaStream Cola Vanilla var riktigt gott och som sagt riktigt kul att göra sin egen läsk. Så vi rekommenderar alla att köpa SodaStream och göra sin egen läsk.

Det står Product of Israel på flaskan.

För mer info besök
http://www.sodastream.se

Vi kommer att testa fler av SodaStreams läskkoncentrat men även andra märken av läskkoncentrat.

BETYGET BLIR 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar