torsdag 5 januari 2012

Pucko


Pucko är en färdigblandad chokladmjölk från Arla Forum

FÖRPACKNINGEN

Förpackningen är gjord av papper som är mörkbrun i färgen och det står Mjölkdryck Pucko Extra Kakao på den. Sen så är det en bild på Tintin och att man kan vinna en resa till Hollywood för hela familjen. Fetthalten är 1,5 liter precis som melllanmjölk och den innehåller 1 liter chokladdryck.

SMAKEN

Nog om det, hur smakar den. Vi skakar förpackningen lite och sedan öppnar vi det vita plastlocket och där är det en aluminumfilm som vi drar loss. Vi har låtit förpackningen stå en stund i kylskåpet för att den ska bli kall, det är inte gott att ljummen chokladdryck.

Vi tar fram ett genomskinligt dricksglas och häller upp chokladdrycken i det. Det skummar lite och lägger sig snabbt. Det är lite bubblor på ytan av drickan.

Vi tar tag i glaset och har en klunk av drickan och dricker upp det. Det står på förpackningen att det är extra kakao i den, det kan säkert stämma, men det smakar inte mer kakao än när man blandar egen chokladmjölk av chokladpuvler som man blandar i mjölk.

Men det var ändå gott och vi dricker ett glas till. Det blir en positiv eftersmak och man vill gärna dricka ett glas till. Så Pucko extra kakao var ändå rätt så god.

Så vart köper man den då, jo den finns i dom flesta mataffärer.

För mer info besök
http://www.pucko.se

BETYGET BLIR 4/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar