fredag 13 januari 2012

ICA Apelsin


ICA Apelsin Dryckeskoncentrat för kolsyremaskin är ett läskkoncentrat gjort av ICA för att användas till kolsyremaskiner som SodaStream och men även till andra sorters kolsyremaskiner.

FLASKAN

Flaskan är genomskinlig och gjord i modellen av 12-kantig och rundad just där etiketten sitter som är gul med bilder på bubblor i olika färger och ordet APELSIN skrivet med stora bokstäver och annan information på etiketten om vad flaskan är och innehåller.

LÄSKEN

Vi kolsyrar vattnet och häller i läskkoncentratet och skruvar på korken och skakar lätt flaskan så att läskkoncentratet blandas med det kolsyrade vattnet. Läsken får en fin och inbjudande gul färg.

Vi skruvar av korken och häller upp apelsinläsken i ett genomskinligt glas. Läsken bubblar lite, men bubblorna lägger sig rätt så snabbt. Vi luktar på läsken och det luktar apelsinläsk.

Vi tar en klunk av läsken och smakar efter och det smakar riktigt gott. Det smakar exakt likadant som den färdigblandade ICA Aplesinläsken. ICA har väl tänkt sig att den ska smaka om vanlig Fanta, men det gör den inte, den smakar som fulapelsinläsk som även kan köpas på Coop, Netto, Willys osv.

Vi tycker att läsken var riktigt god så vi tar och häller upp och dricker ett glas till.

ICA Apelsinläskkoncentrat kan mäta sig väl med SodaStream Orange som vi provade för några dagar sedan. ICA är billigare än SodaStream, men man får hälla på mer av ICA än SodaStream så priset per liter blir nog samma pris.

Vi köpte flaskan på ICA Maxi i Västra Hamnen i Malmö där den kostade 21 kronor.

BETYGET BLIR 7/10

För mer info besök
http://www.ica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar