lördag 21 januari 2012

Kids Cola


Kids Cola är ett läskkoncentrat som är gjort av SodaStream, men det passar alla sorters kolsyremaskiner. Det är en fulcola gjord speciellt för barn med Vitamin C och med mindre socker.

FLASKAN

Flaskan är vit med grön kork och en färgglad etikett som omsluter flaskan. Flaskan och korken påminner väldigt mycket om sköljmedel. Det står som sagt att är ett läskkoncentrat gjort för barn.

LÄSKEN

Efter att vi har kolsyrat vattnet så häller vi i läskkoncentratet och blandar runt det så att det blandas så att det blir en drickbar läsk. Vi tar fram ett genomskinligt glas som vi häller upp läsken i.

Kolsyran skummar inte så mycket. Läsken är av färgen brunsvart precis som cola brukar vara. Vi tar en rejäl klunk och smakar efter. Det är ingen speciellt annorlunda smak jämfört med andra fulcolor.

Vi dricker upp resten av glaset och eftersmken är helt okej. Det var rätt så gott så vi dricker upp resten av flaskan och det smakade som sagt som vilken fulcola som helst, så vi vet inte riktigt varför den ska vara gjord speciellt till barn och inte till vuxna.

Vi köpte flaskan på Media Markt på Svågertorp i Malmö och den kostade 49 kronor.

BETYGET BLIR 6/10

För mer info besök
http://www.sodastream.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar