onsdag 25 januari 2012

Cola Lime


Cola Lime är ett läskkoncentrat från SodaStream som är cola med en smak av lime. Detta är väl SodaStreams svar på Coca-Cola Lime och Pepsi Twist.

FLASKAN

Flaskan är av vit plast och klädd med en plastetikett i  röda och gröna färger för att vi förknippar cola med röd färg och lime med grön färg. Ovanpå flaskan sitter det en grön skruvkork. Flaskan ser ut som en sköljmedelflaska.

Det står att flaskan är på 500 ml och räcker till 12 liter läsk om man blandar den rätt. Det står även Limited Edition så då ska den väl bara finnas under en begränsad tid och vi hoppas att den inte försvinner allt för snabbt så att man inte behöver bunkra upp med flera flaskor så att det ska räcka en tid framöver.

LÄSKEN

Vi tar ut det kyllda vattnet ur kylen och kolsyrar vattnet och blandar i läskkoncentratet och skruvar på korken och skakar lätt flaskan och sedan så skruvar vi av korken igen och häller upp colan i ett genomskinligt ölglas som fungerar perfekt när man testar läsk för då ser man hur läsken ser ut i glaset.

Colan skummar och bubblar bara lite när vi häller i den i glaset. Bubblorna och kolsyran lägger sig snabbt. Colan är av typisk brunaktig colafärg. Vi lyfter glaset och luktar först på colan och den luktar friskt och gott med en liten lukt av lime.

Vi tar en rejäl klunk av colan och smakar efter. Det här var riktgt gott. Vi tar en klunk till och efter en stund är glaset helt tomt.

Colan smakar som typisk fulcola med en liten smak av lime. Vi blir positivt överraskade och häller upp ett glas till som slinker ner lika snabbt. Colan ger en positiv eftersmak och limen ger colan en lite mer godare smak än vanlig cola.

Cola Lime smakar riktigt friskt och gott och man blir på positivt humör av den och vi rekommenderar den till alla andra som också gör egen hemläsk.

BETYGET BLIR 8/10

Vi köpte SodaStream Cola Lime på Siba på Svågertorp i Malmö och den kostade 59 kronor.

För mer info besök
http://www.sodastream.se
http://www.siba.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar