måndag 5 mars 2012

Sodastream Cola


Sodastream Cola är ett läskkoncentrat från Sodastream med colasmak.

FLASKAN

Flaskan är helt vit med en röd skruvkork. Flaskan och korken ser ut som en sköljmedelsflaska som man på samma sätt som man mäter upp koncentratet i skruvkorken. Mitt på flaskan sitter det en etikett i färgerna röd och vit och texten Sodastream Cola på etiketten.

Flaskan innehåller 500 ml läskkoncentrat och ska räcka till 12 liter om man blandar rätt, dvs en kork full med colakoncentrat till 1 liter kolsyrat vatten.

LÄSKEN

Vi tar ut det fyllda vattnet ur kylskået och kolsyrar vattnet och sedn så häller vi i en kork colakoncentrat i vattnet och skruvar på flaskans kork och skakr lätt runt så att allt blandas. Vi skruvar av korken och häller upp colan i ett genomskinligt glas och det skummar lite och snabbt lägger sig skummet.

Vi lukar på colan och det luktar gott. Vi höjer glaset och tar en rejäl klunk och smakar efter och det smakar riktigt gott och det blir en positiv eftersmak. Vi dricker resten av glaset och det var som sagt riktigt gott.

Sodastream Cola smakar egentligen som vilken fulcola som helst som man kan köpa på Coop, ICA, Netto, Willys och på andra ställen som säljer läsk.

BETYGET BLIR 7/10

Vi köpte Sodastream Cola på Media Markt på Svågertorp i Malmö och den kostade 33 kronor
För mer info besök
http://www.sodastream.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar