fredag 23 mars 2012

Cream


Cream är en amerikansk läsk som är importerad till Sverige av Grays American Stores AB som mer eller mindre har majoritet på importerad läsk från det stora landet i väst.

BURKEN

Burken är av den amerikanska storleken 355 ml och är i färgerna guld och brun och bilder på en drink med grädde. Uppe på etiketten stor det White Rock och med stora bokstäver längs med burken står det CREAM. En snyggt utformad burk med andra ord. För att få sälja burken i Sverige så har dom varit tvugna att klistra på en vit klistermärkesetikett med innehållsförteckning och svensk pant.

LÄSKEN

Vi har låtit burken stå inne i kylen en timme för attd en ska bli kall och god. Vi öppnar kapsylen och det typiska kapsylljudet välkommar oss. Vi häller upp läsken i ett genomskinligt ölglas och det skummar och skrålar fint, men skummet lägger sig fort. Vi höjer glaset och luktar på läsken och vi vet inte riktigt vad lukten luktar.

Vi tar en rejäl klunk och det smakar grädde och riktigt gott. Det påminner väldigt lite om Dr Pepper. Vi tar en klunk till och det är som sagt riktigt gott. Det blir en positiv eftersmak.

Vi dricker upp resten av läsken som vi har hällt upp i glaset och det var soms agt riktigt gott och vi rekommenderar läsken till alla som precis som oss tycker om roligare läsk än Coca-Cola.

BETYGET BLIR 9/10

För mer info besök
http://www.grays.se

Vi köpte burken på ICA Malmborgs på Mobilia i Malmö och den kostade 11 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar