fredag 9 mars 2012

Sodastream Must


Sodastream Must är ett mustkoncentrat från Sodastream som är perfekt att ha så att man alltid har must hemma så man har det hemma till jul eller påsk eller om man bara vill dricka must när som helst på året.

FLASKAN

Flaskan är den gamla vanliga modellen från Sodastream som ser ut som en sköljmedelflaska som precis som sköljmedel att amn häller upp koncentratet i korken. Det är en vit flaska med en färggladetikett i färgerna röd, vit och svart och lite blått och grönt.

Korken är ljusgrön av modellen skruvkork. Det står att flaskan innehåller den innehåller 500 ml mustkoncentrat som ska räcka till 12 liter om man blandar rätt.

LÄSKEN

Vi kolsyrar vattnet och sedan häller vi mustkoncentratet och blandar runt, vi kolsyrade nog vattnet för mycket då musten bubblade och rann ut och över flaskan såd et kom must på bordet, eller så var det bara att must allmänt skummar över.

Vi torkar upp det som rann på bordet och häller i resten i ett glas och luktar på musten och det luktar som typisk fulmust. Vi tar en rejäl klunk och smakr efter ochd et smakar som vilken fulmust som helst som man kan köpa på Coop, ICA, Netto Willys eller i andra affärer som säljer must.

Sodastream Must var helt klart godkänd och vi tar gärna ett glas till. Som sagt perfekt att ha hemma när affärerna inte säljer julmust eller påskmust. På Sodastreams hemsida står det att deras must bara säljs när det är säsong.

BETYGET BLIR 7/10

Vi köpte Sodastream Must på Media Markt för 33 kronor.

För mer info besök
http://www.sodastream.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar