söndag 20 maj 2012

SodaStream Lemon & Lime


SodaStream Lemon & Lime är ett läskkoncentrat från SodaStream med smaken citron och lime

FLASKAN

Flaskan är av den större SodaStream som är på 750 ml men det står att den räcker bara till 6 liter läsk om man blandar rätt. Det är lite konstigt så dom vanliga flaskorna på 500 ml räcker till 12 liter läsk om man blandar rätt, så med andra ord så ska man använda mer koncentrat av dom stora flaskorna.

Flaskan ser precis ut som den mindre flaskan ut som sköljmedel där man mäter upp koncentratet i skurvkorken. Flaskan är vit och har en limegrön kork som är mer avlång än den vanliga korken som följer med 500 ml flaskorna.

Mitt på flaskan sitetr det en etikett med en bild på citroner och lime som det bubblar om för attd et ska se ut som bubblande läsk. Det står även att den är fri från konsgjorda ingidenser på engelska.

LÄSKEN

Vi tar ut det kylda vattnet ur kylen och kolsyrar det och sedan så mäter vi upp koncentratet i korken och häller i det i vattnet och det skummar väldigt mycket så att det rinner över och hamnar på golvet så vi få ta en handduk och torka upp läsken som hamnade på golvet.

Nog om det vi skruvar på korken och skakar runt det så att alla blandas och sedan så häller vi upp läsken i ett genomskinligt glas. Läsken bubblar och pyser i glaset när vi hällde i den, men den lägger snabbt igen. Vi luktar på läsken och det luktar precis det ska, citron och annat.

Vi tar en rejäl klunk av läsken och det var rätt så gott, typ som dansk citronvand som man kan köpa på Netto. Vi tar en klunk till och smakar efter och det blir en god eftersmak. Vi dricker upp resten av glaset.

BETYGET BLIR 6/10

Vi köpte SodaStream Lemon & Lime för 10 kronor på SIBA på Mobilia i Malmö

För mer info besök
http://www.sodastream.se
http://www.siba.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar