torsdag 31 maj 2012

Favorit Cola


Favorit Cola är en ny fulcola som är gjord av Hellefors Bryggeri AB för City Gross och Matöppet

FLASKAN

Flaskan är en vanlig petflaska av storleken 1,5 liter. Mitt på flaskan sitter det en röd etikett med texten Favor!t Cola Kolsyrad läskdryck 1,5 liter. Etiketten ger ett riktigt billigt utseende och i vår mening så är det bara positvt då vi gillar fulcolor och i första hand mataffärernas egna sortiment av läsk.

Ovanpå flaskan sitter det en röd skruvkork. Vi förstår att korken och etiketten är röda för att man förknippar cola med färgen röd.

LÄSKEN

Vi tar ut flaskan ur kylen där den har stått några timmar för att bli riktigt kall. Vi lägger även i några isbitar i glaset för att colan ska bli ännu kalalre, då det är gott emd kall cola.

Vi skruvar av korken och kolsyran pyser fint och det luktar cola. Vi häller upp colan i ett genomskinligt ölglas och kolsyran skummar och låter väldigt mycket, men snabbt lägger sig kolsyran igen.

Vi luktar på colan och den luktar cola och gott. Vi tar en rejäl klunk cola och den var ritkigt god. Vi tar en klunk till och gurglar och det det smakar riktigt gott och colan ger en god eftersmak.

Så vi rekommenderar den till alla som vill ha en god och billig fulcola.

BETYGET BLIR 7/10

Vi köpte flaskan för 8,95 kronor på Matöppet i Malmö

För mer info besök
http://www.helleforsbryggeri.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar