torsdag 12 januari 2012

ICA Cola


ICA Cola Dryckeskoncentrat för kolsyremaskin är ett läskkoncentrat som man blandar med kolsyrat vatten för att göra sin egen hemläsk.

FLASKAN

Flaskan är av storleken 0,5 liter och är en genomskinlig flaska som är klädd med en etikett som går runt hela flaskan och har ett rödaktigt motiv och COLA skrivet stort på etiketten och ICA-loggan längst upp. Flaskan är 12-kantig och har en svart rund skruvkork.

Det står på etiketten att vi ska blanda 1 del läskkoncentrat med 7 delar kolsyrat vatten som ger 4 liter hemläsk. Etiketten påminner om etiketten som finns på den färdigblandade ICA Cola som man kan köpa på ICA.

LÄSKEN

Vi blandar som det står på etiketten och blandar runt och sedan häller vi upp colan i ett genomskinligt glas. Vi tar en klunk av läsken och smakr efter och det smakar riktigt gott.

Det är så gott så vi häller upp ett glas till och dricker upp det och det smakar exakt likadant som den färdigblandade ICA Cola som finns att köpa på ICA.

Sammanfattningsvis kan man säga så att detta läskkoncentrat var riktigt bra och gav en riktigt god fulcola. ICA Cola dryckeskoncentrat kan mäta sig riktigt bra mot SodaStream.

ICA är billigare är SodaStream som man inte behöver hälla i lika mycket koncentrat av så man undrar vilket som är billigast i längden.

Vi köpte ICA Cola dryckeskoncentrat på ICA Maxi på Västra Hamnen i Malmö och det kostade 21 kronor.

BETYGET BLIR 7/10

För mer info besök
http://www.ica.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar