måndag 2 januari 2012

Coca-Cola Vanilla


Coca-Cola Vanilla är Coca-Colas cola med vanlijsmak. Den fanns förr att köpa officiellt i Sverige, men eftersom att försäljningen inte var så god så försvann den ur sortimentet. Numera kan man endast köpa den som amerikansk importerad från USA av Grays American Stores AB

Vi tar ut burken ur kylskåpet, för att drickan ska vara kall när man dricker den, det är inte så gott med varm läsk, men om man inte har haft den i kylskåpet så kan man lägga några isbitar i glaset innan man häller upp drickan, så blir den lika kall som om den hade varit kyld innan.

Vi öppnar burken som är av den amerikanska storleken 355 ml så välkmonas vi av den goda vaniljlukten och det typiska ljudet när man öppnar en burk. Vi häller upp läsken i ett genomskinligt glas och colan skummar fint och rätt så snabbt lägger sig skummet. Vi luktar en gång till på den goda vaniljsmaken. Fast att den innehåller vanilj så är det ändå samma bruna colafärg på colan.

Vi höjer glaset och tar en en klunk av den och det smakar riktigt gott, vaniljsmaken är inte så kraftig, vi bara smakar att den smakar vanilj och när vi har svalt colan så smakar det en vaniljsmakande eftersmak. Vi tar en klunk till och passar på att lukta på det som finns kvar i glaset och det luktar riktigt gott.

Vi häller upp resten av colan i glaset och dricker upp resten och det var riktigt gott. Det var så gott så man vill gärna dricka en burk till. Man känner bismaken av vanilj en stund efteråt.

Coca-Cola Vanilla finns att köpa som USA-importerad i dom flesta mataffärer. Annars så finns den att köpa på Grays American Stores AB

Besök gärna deras hemsida för mer information

http://www.grays.se

The English Shop har också Coca-Cola Vanilla

http://www.englishshop.se

BETYGET BLIR 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar