tisdag 17 april 2012

Coca-Cola Caffeine Free


Coca-Cola Caffeine Free är en koffeinfri Coca-Cola

BURKEN

Burken har annan färg än vanlig Coca-Cola burk. Denna burk har färgerna röd och guld. Det är av den amerikanska storleken 355 ml och det är som sagt en USA-importerad burk, då den inte går att köpa officiellt i Sverige. Burken är importerad av Grays American Stores AB som nästan har majoritet på USA-importerad läsk i Sverige.

LÄSKEN

Vi har haft burken en timme eller så i frysen för att den ska bli riktigt kall. Vi tar ut burken ur frysen och öppnar den och det pyser fint ur burken och kapsylen ger sitt vanliga kapsylljud. Vi häller upp läsken i ett genomskinligt ölglas och det låter fint och kolosyran skummar riktigt mycket, men lägger sig snabbt igen.

Vi luktar på läsken och den luktar gott. Vi tar och dricker en rejäl klunk av den och det smakar lite svagare än vanlig Coa-Cola. Det har väl med att göra att den inte innehåller något koffein, så med andra ord så ska man kunna dricka hur många burkar som helst utan att bli pigg av den så det brukar vara koffein som man blir pigg av.

Vi tar en klunk till och smakar efter och eftersmaken var riktigt bra och man vill dricka ett glas till direkt. Med andra ord så var Coca-Cola Caffeine Free riktigt god.

BETYGET BLIR 8/10

Vi köpte burken för 8 kronor på The English Shop i Malmö

För mer info besök
http://www.englishshop.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar