måndag 23 april 2012

Cola Premium Taste


Cola Premium Taste är ett nytt cola läskkoncentrat från Sodastream som ska ha godare och naturligare colasmak än tidigare colasorter.

FLASKAN

Flaskan är en liten provflaska på 125 ml som sägs räcka till en liter cola. Flaskan är som sagt en minivariant av den vanliga flaskan och är framtagen för att man ska kunna provsmaka den nya colan innan man bestämmer sig för att köpa en stor flaka eller vad nu anledningen är att Sodastream har gjort en miniflaska av denna nya cola.

Flaskan är gjord av mörk genomskinlig plast för attd et ska se ut som cola så är flaskan colafärgad. Flaskan omsluts av en etikett som tar upp hela flaskan där det står Sodastream Cola Premium Taste och attd en räcker till 1 liter cola.

LÄSKEN

Vi har låtit vatten stå inne i kylen lite mer än en timme för att vattnet ska bli riktigt kallt och gott. Jag läste någonstans att vattnet ska vara 7 grader varmt för att smaka bäst. Vi kolsyrar vattnet och lånar en kork från en gammal Sodastream koncentratflaska för att få rätt mängd cola koncentrat i flaskan.

Vi skruvar på korken igen på flaskan och skaar om den så att cola koncentratet blandas med det kolsyrade vattnet. Vi skruvar av korken igen och häller upp colan i ett gonomskinligt ölglas. Det låter fint när vi häller i colan i glaset.

Det skummar inte så mycket av kolsyran, mend et luktar desto mer cola. Vi luktar på colan och det luktar riktigt gott, så detta bordar gott för en riktigt god cola. Vi tar en rejäl klunk av colan och smakar efter.

Vi smakar efter och det smakar som vilken fulcola som helst, fast av den bättre sorten. Vi dricker upp resten av glaset och det var som sagt gott.

BETYGET BLIR 6/10

Vi köpte flaskan för 10 kronor på SIBA

För mer info besök
http://www.sodastream.se
http://www.siba.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar